Lysarbejdere & Jord Engle

7 Ting Jeg har Lært af at Være en Inkarneret Seraf Engel.

Læse tid: 5 minutter

7 Ting Jeg har Lært af at Være en Inkarneret Seraf Engel.

Dette er min fødselsdags uge. Jeg bliver 30 den 10. oktober ??? Jeg har SÅ svært ved, at forholde mig til det faktum, at jeg bliver 30. Jeg har faktisk en mindre krise over det ?

Men det har også fået mig til, at tænke tilbage på nogle af de ting jeg har lært som en Inkarneret Seraf Engel. Dette er min første inkarnation, og jeg arbejder rigtig hårdt på, at sørger for, at jeg ikke reinkarnere. Menneskelivet er ikke noget for mig. Jeg bryder mig ikke om, at være inkarneret som et menneske, og leve et menneskeliv, men jeg har en mission og et job at udfører. Denne artikel er mere personlig, og baseret på mit eget liv.

#1 Mirakler SKER, Men Du Kan ikke Ødelægge Den Guddommelige Orden.

Min fødsel var et mirakel! Men nogle gange tvivler jeg, om det var et godt mirakel. Min mor kunne ikke blive gravid. Det var en lukket sag. Der var intet at gøre.

Morgenen efter min farfars dødsfald i januar 1987, var min far ved at gøre sig klar til at tage på arbejde. Han sagde, “Far, hvis du er der, kan du så ikke give mig en baby? Giv mig et tegn på, at du har hørt mit ønske.” Få sekunder efter fløj en stor, gammel sweater tværs gennem soveværelset og landet på gulvet ca. 2 menter fra et kæmpe garderobeskab. Der var fuldstændig umuligt, at den sweater kunne falde ned af sig selv. ELLER lande på gulvet 2 meter væk fra skabet. Det er simpelthen ikke fysisk muligt.

Den 10. oktober 1989 blev jeg født på en meget regnfuld tirsdag i Aarhus. Lægerne holde skarpt øje med min mor under hendes graviditet, og det er stadig et uløst mysterium HVORDAN hun overhovedet kunne blive gravid. Mine forældre var gift i 8 år, før jeg blev født.

Når jeg ser tilbage på mit liv, og på mine lillebror og lillesøsters liv, så kan jeg ikke lade være med at tænke, “Der var en rigtig god grund til, at mine forældre ikke kunne få børn, og blande sig i den Guddommelige Orden har medført nogle ret besværlige liv for mine søskende og jeg.” Mine forældre fik et ønske opfyldt, men mine søskende og jeg betaler en høj pris.

I dag, taler jeg nærmest ikke med min mor, og slet ikke med min bror. Jeg ser nærmest aldrig min søster. Men jeg har et nært forhold til min far.

#2 Englevinger Virker Anderledes på Jorden.

Englevinger er meget anderledes end, hvad de fleste mennesker forestiller sig. Engle bruger ikke deres vinger til, at flyve med. Vi er ikke fugle. Engle er ikke fysiske væsener, så vi behøver faktisk ikke noget til at bærer os. Vores vinger er en tyk energifelt af Ubetinget Guddommelig Lys og Kærlighed. Lidt ligesom en aura, bare tykkere og uforanderlig.

Mine vinger er funklende Guld, 6 meter høje og 6 meter bredde. De er KÆMPE!!! Jeg hader at stå i kø, ikke på grund af utålmodighed, men fordi folk træder på mine vinger, og det gør ondt! Jeg er nødt til, at æde smerten – kan du forestille dig, hvordan folk ville glo, hvis jeg sagde “Hey, du står på mine vinger!”?

Jeg bruger mine vinger til at beskytte mig mod hård energi, eller for at yde omsorg og tryghed. Hvis jeg omfavner nogen længere end 30 sekunder, så begynder mine vinger automatisk at omfavne personen eller dyret i et engelkram. Almindelige hilse-knus er for korte til at kunne udfolde mine vinger og omfavne personen. Et Engelkram er meget helbredende, emotionelt og intimt.

#3 Mange Mennesker er Forført af Ønsketænkning.

Jeg er ofte overrasket over, hvor mange mennesker som forført af spiritualitet og manifestation, fordi de tror det kan løse alle deres problemer. Det er ikke, hvad spiritualitet og manifestation er.

Spiritualitet er en bevidsthed om, at alting er energi. Spirituel betyder ‘I Ånd,’ og Ånd er energi. Videnskaben har bevist, at alting er energi.

Manifestation betyder ‘omdanne til form.’ Manifestation er, med andre ord; energi som kommer ind i form.

Der er ikke noget mystisk eller hokus-pokus i det. Det er ren videnskab.

Mennesker er nødt til, at lærer at kigge ind i dem selv for, at finde løsningen på deres problemer, og ikke udenfor. Alting er skabt er deres mest dominerende tanker, emotionelle følelser, og handlinger.

#4 Du Behøver Ikke, at Ændre Dig for at Passe Ind.

Som en Lysarbejder, og specielt som en Jord Engle, så FØLER du dig anderledes. Du oplever livet på en hel anden frekvens end andre.

Andre vil have, at du passer ind og vil få dig til, at tro at kun vil blive accepteret, hvis du er som alle andre. Problemet er, at du mister føling med hvem du i virkeligheden er, din mission, dit Lys, og dine åndelige evner.

Du har brug for, at være i kontakt med dig selv, vide hvad din mission er, kende dit Lys, og være i kontakt med dine åndelige evner, for at udfører dit Lys Arbejde.

Lær at elske og omfavne dig selv, for den du er.

#5 Den Fysiske Verden er Langt Mere Skræmmende end den Åndelige Verden.

Når folk taler om, hvor bange de er for at dø og døden, så kan jeg ikke lade være med at tænke “Hvordan kan du være bange for døden, når livet og den fysiske verden er langt mere skræmmende?”

Når folk før, så KOMMER de til et meget bedre sted – med mindre de har gjort noget frygtelig ondt i deres liv… som Hitler – Han er bestemt ikke et bedre sted.

Den kollektive opfattelse af Himlen og helved er ikke noget, som sker når du dør. Det er noget, som sker lige nu. Det er kvaliteten af dit liv. Hvis noget føles som ‘levende helved,’ så ER du i levende helved. Hvis noget føles ‘Guddommelig’ eller ‘Som Himlen,’ så ER du i Himlen.

Det, som sker efter døden er et mysterium for mange menneske, og helt ærligt, så tror jeg at folk gerne vil lade det forblive et mysterium. Jeg ved, hvad der sker efter døden, og jeg er nødt til at sige, at det falder fladt i forhold til menneskernes teorier.

Alt jeg kan sige, er at der er absolut intet at være bange for! Personligt, synes jeg den Fysiske Verden og være i live som menneske er langt mere skræmmende! På grund af 3 ting som KUN eksistere i denne verden; Frygt, Angst, og Smerte! Den slags findes ikke i den Åndelige Verden,

#6 Det er Ikke Lysarbejderes & Jord Engles Job at Fikse Andre Mennesker.

Jeg synes ikke, at Lysarbejdere og Jord Engle er forbandet på nogen måde, selvom det sommetider føles sådan. Hvis der var en forbandelse, så vil det være det uendelige behov for at hjælpe andre.

Mange Lysarbejdere & Jord Engle har lidt en vane med at se andre mennesker som deres fix-up projekt.

Det er usundt for dig.

… og det er irriterende for alle andre.

En af de mest essentielle lektioner for Lysarbejdere og Jord Engle er, at overvinde deres behov for people-please og fikse andre mennesker. Vores job er at vejlede, motivere, og inspirere andre til at være Kærlighed og Lys. Ikke at fikse deres problemer.

#7 Du er NØDT Til at Udfører Dit Lys Arbejde Hver Dag!

Uanset om du er en Lysarbejder, eller en Jord Engel, eller begge; så er det ikke nok, at ville være det og kalde dig selv for en Lysarbejde eller Jord Engel, fordi det lyder fancy. At være en Lysarbejdere og Jord Engel er ikke det samme som, at være dit Stjernetegn! Du har et job at udfører, og du er nødt til at gøre noget, hver dag, som er på bølgelængde med dit Guddommelige Livsformål.

Du kan finde Dit Guddommelige Livsformål i Gaven under DENNE ARTIKEL

Konklusion:

Jeg tror, at den vigtigste ting jeg har lært, som en Inkarneret Seraf Engel er, at være tro overfor mig selv og stå ved, den jeg er. Så snart, at vi begynder at prøve at passe ind, så begynder vi at miste føling med vores Guddommelige Natur. Det gælder ikke kun Inkarnerede Engle, men faktisk alle inkarnerede sjæle – uanset sjælens oprindelse

JEG VIL VÆRE MEGET TAKNEMMELIG, HVIS DU VILLE DELE DENNE ARTIKEL MED DINE VENNER OG PÅ DE SOCIALE MEDIER SÅ DEN KAN HJÆLPE ENDNU FLERE MENNESKER. SHARING IS CARING.

7 Ting Jeg har Lært af at Være en Inkarneret Seraf Engel

Posts Du Måske Også Kan Lide...