Ønsker du at leve et High Vibe Liv, men der er noget, der blokere dig fra at have det liv, som du drømmer om?

Har du lært og læst om Loven om Tiltrækning (The Secret) og Manifestation, men kan ikke helt få det til at virke for dig?

Har du en fortid eller nutid med frygt, angst og indre smerte, og nu er du klar til at omdanne frygten og smerte til Kærlighed?

Føler du at du ikke er god nok, smart nok, eller er du bange for at ingen vil kunne lide dig, når du viser dit sande autentiske jeg?

Ønsker du at have Frihed, Fred, Velstand, Glæde, Kærlighed og Indsigt i dit liv, men ved ikke hvordan?

Er du parat til at give slip på fortiden, og starte et nyt liv i Kærlighedens Lys?

Er du klar til at omdanne Frygt til Kærlighed, og leve et High Vibe Life, hvor mirakler og fantastiske manifestationer sker hele tiden?

Det er præcis det, som jeg kan hjælpe dig med.

Hvem er Sabrina?

Hej! Jeg hedder Sabrina Jensen, men du kan bare kalde mig Sabby. Jeg er metafysiker, spiritual teacher og forfatter. Det er mit kald at hjælpe højt udviklet Lightworkers med, at forstå deres vej til personlig og spirituel vækst, og hjælpe dem med passagen ind i tilstedeværelsen af Kærlighed. Jeg er passioneret omkring at hjælpe High Vibe Lightworkers med at manifestere deres hjertes kald.

Jeg har studeret metafysik, manifestation, mental alkymi og spiritualitet siden jeg var 7 år. Jeg var, og er stadig, forført af evnen til at bruge vores tanker, følelser og handlinger til, at designe det liv, vi ønsker! Jeg er tredje generation af psychics og clairvoyante, så jeg har altid været intuitiv og ekstremt sensitiv overfor energier.

Mit arbejde som psychic og clairvoyant involvere ikke afdøde kontakt. Jeg opdagede meget tidligt, at jeg er ALT for sensitiv til at arbejde på den frekvens. Min gave er i stedet for at være på direkte linje med Kærlighedens Kraft (som du måske bedst kender som Gud). Jeg ser, hører, føler, og kender alting som energier, frekvenser, impulser og vibrationer. Jeg ser, hører, føler og ved, hvordan alting er energimæssigt linket sammen. Det kan være meget overvældende på offentlige steder, eller hvor der er masser af energimæssige ”fodaftryk”.

Være en Seraf.

Jeg er en inkarneret Seraf, som er kommet til Jorden for denne ene livstid, for at hjælpe Højt Udviklet Lightworkers med deres passage ind i Kærlighedens Kraft, så de kan opnå et meget højere niveau i deres åndelige udvikling.

Serafer er de engle, der er tættest på Kærlighedens Kilde (Guds trone). Deres job er at nedskrive og opbevare alle Kildens Hemmeligheder og Universets Hemmeligheder. Det er kun Serafer og Kilden (Gud) der har adgang til disse hemmeligheder og hellige optegnelser. Serafer er de vises, mest intellektuelle og ihærdige engle. Serafer er englene med en Guddommelig Bevidshed. Serafer betyder ”De Brændende” eller ”Ren Kærlighed og Ren Lys” og arbejder stort set ikke med mennesker. Deres energi er så stærk, intens og kraftfuld, at den vil omgående brænde det menneske, som kigger på Serafen. Det skyldes at Serafer BRÆNDER med Kærlighed.

Der er omkring 50.000 Inkarnerede Engle op Jorden lige nu. I en befolkning på 7,6 milliarder mennesker, udgøre Inkarnerede Engle kun omkring 0,000658% af verdensbefolkningen. Ud af de 50.000 Inkarnerede Engle, er vi kun omkring 3-5 Inkarnerede Serafer, på nuværende tidspunkt. Som du kan se, så er Inkarnerede Engle og Inkarnerede Serafermeget sjældne. De fleste at dem, som kalder sig selv for en Inkarnerede Engel er nærmere en Earth Angel, hvilket ikke er det samme. Sørg for at du får en Certificeret Earth Angel Realm Reader til at identificere, hvilken type Earth Angel du er, inden du erklære dit realm. Du kan læse mere om Lightworkers og Earth Angels i min bog “Lightworkers & Earth Angels – Kend Din Sjæl”

Livet er ikke altid en skål fyldt med enhjørninger.

Som mange andre Lightworkers og Earth Angels, så har mit liv været langt fra Guddommelig og Fredeligt. Jeg voksede op i en dysfunktionel familie. Jeg var udsat for fysisk og psykisk vold fra jeg var ca. 2 måneder, min mor er narcissist og lider af psykopati, men er for stolt til ville have behandling. I hendes verden, er hun offeret og det er alle andre, der er noget galt med. Da jeg var omkring 17 måneder, blev jeg ramt af angst, følelsen af ikke at være god nok og jeg var bange for, at der ikke var nogen der kunne lide mig. Jo ældre jeg blev, jo mere usikker og selvbedømmende blev jeg. Jeg udviklede Binge Eating Disorder da jeg var 11, samt jeg startede med at skære i mig selv. Fra 5-7. klasse oplevede jeg ekstrem mobning, som endte med at jeg blev sygemeldt med en svær depression i 3 måneder.

I 2005, 15 år gammel, tog en beslutning, som ville ændre mit liv. Efter et kæmpe skænderi med min mor, løb jeg op på mit værelse og faldt på knæ, og bad om et mirakel. Få dage efter mødte jeg en fremmede kvinde, og vi fik hurtigt et bånd. En uge efter mødet, flyttede jeg ind hos hende, og hun er i dag den kvinde, som jeg kalder for min Stedmor. Hun sørgede for at jeg kom i trauma-behandling, og har stået ved min side i min behandlingsproces lige siden. I 2010, fik jeg et tilbagefald, hvor jeg udviklede bulimi og en 9 måneder lang depression. I 2016, gik jeg ned med stress og alvorlige angst anfald. Igennem psykoterapi fandt vi ud af, at det skyldes den gamle angst fra jeg var 17 måneder. Jeg har været sygemeldt med angst siden 2016, og går i forskellige angstbehandlingsforløb hos psykiatrien.

Fra Frygt til Kærlighed.

Det omlagde min spirituelle vej, og i min helbredelse fra angst, vidste jeg at jeg var nødt til at omdanne min frygt og angst til Kærlighed. Det er ikke en nem opgave, og nogle gange kan jeg føle mig meget alene og forvirret. Jo mere livet har udfordret mig, jo tættere er jeg kommet på at omfavne min sande identitet. Selvom jeg startede professionelt som en Åndelige Læremester og Healer, da jeg var 18, så har jeg altid accepteret de lektioner, som Universet har givet mig.

Den måde jeg håndterer udfordringer i mit liv, er ved at omdanne dem til en læringsproces. Der er en årsag til, at alting sker, og der er altid en viden og erfaring som vi modtager fra det. Som held i uheld.

Helbredelsen fra angst, og omdanne frygt til Kærlighed er en vedvarende proces, som kræver daglig dedikation. Jeg håber, at jeg kan inspirere dig til at omdanne din frygt til Kærlighed, ved at være åben og ærlighed omkring min rejse og dele min indsigt og vejledning.

Uddannelser:

 1. Studerede Metafysik, Manifestation, Spiritualitet, og Metal Alkymi siden 1997
 2. Færdiggjorde Handelsgymnasiet HHX (Linje: Medie, Markedsføring, Innovation og Iværksætteri), 2011
 3. Certificeret NLP Practitioner, 2011
 4. Certificeret Law of Attraction Life & Business Coach, 2011
 5. Certificeret Reiki Practitioner, 2011
 6. Certificeret Reiki Animal Practitioner, 2011
 7. Certificeret Reiki Advance Practitioner, 2012
 8. Certificeret Reiki Animal Advance Practitioner, 2012
 9. Certificeret Reiki Master Teacher, 2012
 10. Certificeret Reiki Animal Master Teacher, 2012
 11. Certificeret Angel Tarot Card Reader, 2012
 12. Certificeret Clairvoyance Therapist, 2014
 13. Certificeret Assertiveness for Earth Angels Coach, 2014
 14. Certificeret Earth Angel Realm Reader, 2014
 15. Certificeret Life & Business Coach, 2015
 16. Certificeret Astrolog, 2017
 17. Certificeret Akashic Record Reader, 2018
 18. Certificeret Numerolog, 2018

Velgørenhed:

 • Ambassadør for Vidunderliver, Kræftens Bekæmpelse, 2008-2011
 • Foredragsholder om Vold i Hjemmet, Bryd Tavsheden, 2015-2017

Bøger:

 • Dansk: Penge Mirakler, 2012
 • Dansk: Sandheden – Lær at Bruge Loven om Tiltrækning, 2013
 • Dansk: Åndelig Kommunikation, 2014
 • Dansk: Lightworkers og Earth Angels – Kend Din Sjæl, 2015
 • Dansk: Lev et Liv med Positivt Selvværd, 2015
 • Dansk: Manifestation 101, 2016
 • Engelsk: Bidragsyder til “How The Secret Changed My Life” by Rhonda Byrne, 2016

TV:

 • Dansk: QTV – “Så Fjern Dog Mit Barn!”, Kanal 4, 2008
 • Dansk TV2.DOK – “Man Slår Da Børn.”, TV2, 2010

 

 

Hvordan Kan jeg hjælpe dig.

Jeg hjælper Højt Udviklet Lightworkers, som kæmper med angst, frygt og indre smerte, der ønsker at have et High Vibe Liv, og manifestere det liv som gør dem lykkelig.

Det som gør mig anerledes er, at jeg har studeret metafysik, mental alkymi og manifestation i over 20 år, og jeg er i stand til at kanalisere Universets Hemmeligheder, og derfor vil mine læsere og studerende få en unik, powerfuld og transformerende indsigt og vejledning til at leve et High Vibe Liv.

Mine Fokusområder er:

 • High Vibe Liv
 • Manifestation
 • Økonomisk Frihed
 • Realisere Dit Hjertes Kald (Hvad du er Guddommelig vejledt til at gøre i denne verden, og hvordan du kan leve af det.)
 • Omdanne frygt til Kærlighed
 • Omfavne dit sande autentiske jeg.

BIO

Sabrina Jensen er forfatter til 6 bøger om personlig udvikling og foredragsholder. Sabrina er metafysiker, mental alkymist, åndelig læremester, og har 16 uddannelser indenfor personlig og spirituel vækst.

Set i: WOMAN, Alt for Damerne, Q-Magasinet, QTV – Kanal 4, TV2.DOK & How The Secret Changed My Life af Rhonda Byrne.

 

 

error: © Sabrina Jensen - Du kan få en print-venlig Content Upgrade af mine artikler under blog postet.