Dette er en oversigt over mine Online Kurser. 

Mine fokus områder er:

 • Manifestation & Loven om Tiltrækning (som du måske kender som The Secret)
 • Lysarbejdere & Jord Engle
 • Leve et liv på den allerhøjeste energifrekvens menneskeligt muligt, hvilket er summen af:
  • Ubetinget Frihed
  • Ubetinget Fred
  • Ubetinget Glæde
  • Ubetinget Kærlighed
  • Ubetinget Oplysning.

Der kan også komme nogle Online Kurser indenfor Spiritualitet.

Hvis du har forslag til nye Online Kurser, så må du meget gerne sende dem til mig på info@sabrinajensen.dk

Fra sommer 2019, vil mine Online Kurser være tekstbaseret, hvor hver lektion vil tage cirka 5-15 minutter at komme igennem. Jeg underviser bedst skriftligt, fordi jeg lader Universet, Englene, og Kærlighedens Kraft (Gud) kommunikere igennem mig og mine hænder. Alle mine Online Kurser er kanaliseret fra de absolutelig Højeste Energier og Frekvenser.

Grunden til at jeg ikke laver dem som bøger, er fordi at bøger er bygget op på en anden måde end Online Kurser, og bøger er mere historie baseret og “lettere at spise.” Online Kurser er undervisning, og dybt fokuseret på at give dig en løsning til et specifikt problem. Online Kurser giver også mulighed for en bred vifte af tilføjelser, som f.eks. Worksheets, Downloadables, Bonuser, og evt. 1:1 mentor session med mig.

Hvor Ligger Online Kurserne.

Alle online kurser ligger på min Undervisningsplatform hos Teachable. Derfor er brugerfladen på Engelsk, men indholdet er på Dansk, hvis der står “DANSK:” foran titlen på produktet. Priserne vil også i Danske Kroner. De Engelske online kurser og produkter vil være i US Dollars.

Teachable sørger også for, at der er 30 Dages FULD Penge Garanti på alle produkter, hvis du føler at produktet ikke er det rigtige match for dig. Du sender mig bare en email, så fører jeg pengene tilbage til dig, uden nogen spørgsmål. Der vil gå mellem 7-10 bankdage før pengene er tilbage hos dig igen.
NB: Hvis du køber via en betalingsplan, så gælder 30 Dages Penge Garanti fra købsdagen, og på det beløb du HAR betalt.

Priser:

Online Kurser der bliver udgivet efter sommer 2019 har alle den samme faste pris+ betalingsplaner

 • Engangsbetaling: 3.299 DKK
 • Betal over 2 måneder: 2 x 1.949 DKK
 • Betal over 3 måneder: 3 x 1349 DKK
 • Betal over 6 måneder: 6 x 699 DKK
 • Betal over 12 måneder: 12 x 349 DKK

Eksklusive Rabatter:

Hvis du er tilmeldt på min email liste, så får du 25% i Launch Rabat i lanceringsperioden (2-4 uger efter den officielle udgivelse.) ved at følge linket i emailen. (Gælder KUN engangsbetalingen)

Hvis du følger mig på de Sociale Medier, så får du 15% i Promo Rabat i lanceringsperioden (2-4 uger efter den officielle udgivelse.) ved at følge det link som jeg deler. (Gælder KUN engangsbetalingen)

Hvis du er hurtig, og tilmelder dig Online Kurset’s Venteliste (det direkte link bliver givet i emails til min email liste og på mine sociale medier) INDEN UDGIVELSEN eller INDEN VENTELISTEN LUKKER, så får du 50% Early Bird Rabat på Engangsbetalingen + ALLE betalingsplaner op til 1 uge efter udgivelsen

Så snart lanceringsperioden er over, så bliver der ikke givet flere rabatter. Det er once-in-a-life-time!

Udgivelse:

Jeg laver Online Kurser på Dansk og på Engelsk, præcis som jeg skriver artikler og bøger på begge sprog. Det tager derfor dobbelt så lang tid at lave. Derfor kan det ske, at den Engelske Version udgivet et stykke tid før den Danske Version. Jeg kanalisere ALT på Engelsk, og derefter oversætter det til Dansk. Guderne må vide, hvorfor Universet, Englene, og Kærlighedens Kraft (Gud) taler Engelsk til mig – det er bare sådan det er, og det er fint med mig! Fordi der er mange dansker, som foretrækker at få min undervisning på Dansk, så må I lige være tålmodige indtil at jeg får det oversat ☺️

Klik på billedet for at komme til Online Kurset.

KOMMER SLUT AUGUST:
Guddommelige Hemmeligheder til Succesfuld Manifestation.

Tilmeld dig ventelisten og få 50% Early Bird Rabat.

Super Boost Din Manifestation  På kun 6 Uger. Aldrig-Før-Afsløret Blueprint for Succesfuld Manifestation Vil Få Dig Til at Genoverveje Alt Du Troede Du Vidste.

Mini Kursus i Loven om Tiltrækning – 650 DKK
Hemmeligheden Bag Loven om Tiltrækning - Få The Secret til at virke Succesfuld i Dit Liv. 4 Times Mini Kursus i Loven om Tiltrækning: Ønsker Du at Lærer at Bruge Loven om Tiltrækning (The Secret) i Praksis?

Mini Kursus: Sådan Manifestere Du! – 650 DKK1 Times Mini Kursus i Manifestation: Hvis du kunne have lige præcis det, du ønskede dig allermest i dit liv - Hvad skulle det så være?

Loven om Tiltrækning 101 – 999 DKKDirekte Adgang til 2 online kurser i Loven om Tiltrækning og Manifestation + 3 e-bøger

Få begge mini kurser + 3 e-bøger til en samlet pris.

error: © Sabrina Jensen - Du kan få en print-venlig Content Upgrade af mine artikler under blog postet.