Manifestation & Loven om Tiltrækning

Super Boost Dit Lykkeligelige Liv med Mike Dooley

Læse tid: 2 minutter

[REKLAME]

Jeg har noget ret fantastisk til dig i dag. Hvis du har set eller læst The Secret, så kan du måske huske Mike Dooley. Jeg er personlig gigantisk fan af the Notes from the Universe, som han emailer mig hver morgen. Det er en af de få emails, som jeg rent faktisk ser frem til at læse ?

Mike er en New York Times Bestselling forfatter og skaberen af the Notes from the Universe. Den 5. Marts 2019 udkommer hans helt nye bog A Beginner’s Guide to the Universe – Uncommon Ideas for Living an Unusually Happy Life.

A Beginner’s Guide to the Universe indeholder kapitler fyldt med lektioner i at leve et liv med mening og formål. Den vejleder læseren igennem en række af emner, deriblandt familie og forhold, kraft og ansvar, modgang og komme tilbage igen fra det, og selv fundamentet af Himlen, Englene, og Kærlighedens Kilde//Gud. Denne bog er den ideelle gave for forældre, kommende forældre, et barn, en god ven, eller andre som har brug for en behagelig inspiration. Det er en bog for alle!

“Denne storslået juvel af en bog mestrer at integrer visdom, hjerte, og autentisk udtryk. Mike Dooley’s kærlighed til hans datter og de lektioner de har lært hinanden er for os alle, plus, vi er velsignet til at få et indblik i den slags forældre-barn forhold så mange stræber efter” – Alan Cohen, forfatter til A Course in Miracles Made Easy.

Hvis du forudbestiller denne bog før den 5. Marts 2019, så får du adgang til et GRATIS 30 Dags Online Kursus i Fordybelse af A Beginner’s Guide to the Universe.

Mike Dooley vil sende LIVE hver dag mellem 18. Marts – 16. April 2018, hvor han vil dele hans tanker vedrørende livet, drømme, og lykke, og hjælpe dig til at mestre A Beginner’s Guide to the Universe og din dag.

Du fortjener det du ønsker dig. Du har hvad der skal til for at lykkes! Tiden er inde til at tappe ind på dine største gaver og velsignelser.

NB: Online Kurset og bogen er på engelsk og online kurset bliver optaget og sendt til dig, så du kan tage dem i dit eget tempo!

FORUDBESTIL A BEGINNER’S GUIDE TO THE UNIVERSE OG MODTAG GRATIS ADGANG TIL DETTE 30 DAGES ONLINE KURSUS.

Sådan får du adgang:

Step 1: Bestil din kopi på Amazon – Saxo.com og andre danske boghandler gælder er ikke en del af samarbejdet.

Step 2: KLIK HER for at indsætte din email og ordrenummer 

Step 3: Tjek din indbakke.

HANDEL HURTIGT! MULIGHEDEN FOR AT FÅ DETTE GRATIS 30 DAGES ONLINE KURSUS I FORDYBELSE AF A BEGINNER’S GUIDE TO THE UNIVERSE UDLØBER MEGET SNART!

“I A Beginner’s Guide to The Universe, taler Mike Dooley til læseren som, hvis en nær ven åbenhjertigt betroede sig til os om hans egen rejse igennem personlig udvikling. I processen er vi på bedstevis vejledt igennem vores egne udfordringer. Mike er en dygtig storyteller og dette er et mesterstykke.” – davidji, forfatter a Nautilus Awards Book of the Year, Sacred Powers.

Her er nogle citater fra bogen:

Posts Du Måske Også Kan Lide...